Nachrichten

Bekina lädt Ihre Batterien auf

Beschik jij over een hybride of elektrische wagen? Dan kan je gebruik maken van de laadpalen op de personeelsparking van Bekina, te Kluisbergen. De palen staan ter beschikking van bezoekers, medewerkers en omwonenden.

Regels voor werknemers

Kom je regelmatig op bezoek bij Bekina of ben je werknemer? Dan dien je een laadpas aan te vragen op jouw eigen naam bij de personeelsdienst. Er wordt dan voor jou een laadpas bij Mobility+ aangevraagd die geldig is in hun volledig netwerk. Op die manier kan je laden aan de laadpalen van Bekina.

Let op: de oplaadkabels moet je als bezoeker of werknemer wel nog zelf voorzien. De laadplaatsen zijn specifiek voorbehouden, om jouw wagen op te laden. Is jouw wagen volgeladen? Gelieve dan de parkeerplaats aan de laadpaal vrij te maken voor andere gebruikers.

Regels voor omwonenden

Tenslotte kunnen ook buitenstaanders via diverse laadpassen laden op onze palen, zonder dat deze een relatie hebben met Bekina. Dit kan een inwoner van Kluisbergen zijn die via zijn of haar laadpas toegang heeft tot het laadnetwerk van Mobility+. Onze laadpalen zijn aangemeld, en open voor iedereen.

Op die manier dragen we alweer een steentje bij aan een duurzamere wereld. Benieuwd naar welke duurzame acties wij nog ondernemen?