News

Maak kennis met Isabelle Beel - Internal Sales bij Bekina Boots

Vandaag zetten wij Isabelle Beel, Internal Sales bij Bekina Boots in de kijker. Zij is deel van de Bekina familie sinds april 2023. Ontdek hier onder andere hoe haar takenpakket eruit ziet, hoe de band met de collega's is en waarom ze het zou aanraden om hier te komen werken.

Kun je ons wat meer vertellen over jouw job binnen Bekina?

Een jaar geleden ben ik gestart als Internal Sales bij Bekina Boots. Als Internal Sales vormen wij een tandem met de External Sales. Wij bieden een administratieve- en commerciële ondersteuning aan hen. Het administratieve luik omvat onder andere: communicatie met klanten, offertes en bestellingen verwerken en opvolgen, systeembeheer,… Verder denken wij ook commercieel mee door bijvoorbeeld marktonderzoek naar nieuwe prospecten uit te voeren of nieuwe ideeën aan te brengen. Wij krijgen hier bovendien ook de kans als Internal Sales om mee te gaan naar beurzen. Het is heel leuk om face-to-face contact te hebben met de klanten en zelf te voelen wat er leeft in de markt.

Waarom koos je om hier te werken?

Ik was op zoek naar een commerciële job in mijn eigen regio. Bekina is een gekende naam in en rond Kluisbergen. Ik merkte al snel dat ze hier aandacht hebben voor een goede work-life balance, waar ik zelf ook veel belang aan hecht. Verder voelde ik direct een klik met zowel het bedrijf als de collega’s. De eerste indruk was zeer positief en ik ben nog steeds zeer tevreden van mijn keuze.

Isabelle Beel with Bekina Boots in the background
"Als Internal Sales, werk je samen met collega’s uit verschillende divisies. Iedereen vult elkaar perfect aan en we springen in voor elkaar wanneer nodig; dat maakt het werken nog aangenamer."

- Isabelle Beel, Internal Sales Bekina Boots

Wat is tot nu toe jouw leukste ervaring hier?

De samenwerking met de collega’s! We vullen elkaar perfect aan en springen in voor elkaar wanneer nodig. Dat maakt het werken nog aangenamer. Als Internal Sales werken wij bovendien niet enkel nauw samen met External Sales, maar ook met collega’s uit productie, logistiek, R&D, marketing,… Die wisselwerking is heel tof.

Kan je een voorbeeld geven van een project of prestatie waarop je trots bent?

Samen met enkele andere collega’s heb ik een systeem opgezet zodat de collega’s in het magazijn een beter overzicht hebben wat er op zich afkomt qua hoeveelheid werk, zo komen ze zelden tot verrassingen te staan. Samenwerking tussen ons salesteam en het logistieke team is cruciaal om alle bestellingen vlot te laten verlopen. Door dit systeem is onze samenwerking nóg beter geworden dan die al was voorheen.

Wat vind je het leukste aan jouw job?

Zonder twijfel het klantencontact. Je bouwt een persoonlijke relatie met hen op, wat het werk nog aangenamer maakt. Naast het dagelijkse contact met hen vanuit ons kantoor, kunnen we elkaar ook soms persoonlijk spreken. Bijvoorbeeld wanneer we elkaar terugzien op een beurs. Dat geeft een extra dimensie en maakt het persoonlijke contact nog beter. Verder waardeer ik het ook enorm dat ik zelf initiatief kan en mag nemen in mijn job als Internal Sales.

Wat maakt Bekina uniek als werkgever?

De omgang met mensen. Zowel de collega’s onder elkaar, alsook hoe Bekina omgaat met zijn werknemers. Ondermeer door de goede work-life balance; we mogen één keer per week thuis werken en hebben glijdende werkuren. Verder heerst er ook een hele fijne werksfeer op de bedrijfsvloer van Bekina.

Zou je het aan andere aanbevelen om hier te werken? Zo ja, waarom?

Ik zou het zeker aanraden om hier te komen werken. Bekina is een sterke speler in de regio, waar je uitdagende functies kan uitoefenen en kan samenwerken met een leuke groep collega’s. 

 

Wil jij ook graag deel uitmaken van de Bekina familie? Neem dan een kijkje op de jobpagina van Bekina en wie weet maken wij binnenkort wel kennis!